Heropening van het Museum op 19 mei !

Gepubliceerd door BenBfx op

Goed nieuws : het Museum van het Carnaval en het Masker heropent zijn deuren voor het publiek vanaf 19 mei. Wij hebben een reeks maatregelen genomen om u een veilig bezoek en een moment van ontspanning en vol ontdekkingen te bieden.

OPENINGSUREN & RESERVATIES: Voorafgaande reservatieonder vermelding van de gewenste dag en uur van het bezoek en het aantal personen die u begeleiden is verplicht.

Wij verwelkomen u elk kwart uur van dinsdag tot vrijdag van 9.30 tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 10.30 tot 17 uur.

Reservaties per telefoon op het nummer 064/33.57.41 of per e-mail naaraccueil@museedumasque.be.

BEPERKINGEN & SOCIAL DISTANCING: De bezoekers worden ontvangen in kleine groepen van maximaal 10 personen. Ze moeten de voorgeschreven social distancing (tenminste 1,50 mafstand) respecteren (met uitzondering van personen van dezelfde familie die gedurende hun bezoek samen blijven en op hetzelfde ritme lopen).

1 PARCOURS & 3 TENTOONSTELLINGEN: Er is één vast éénrichtingsparcours met de bedoeling dat  de bezoekers elkaar niet kunnen kruisen. Dit parcours leidt u door onze tijdelijke tentoonstelling « TICUNA – een volk uit de Amazone »(verlengd tot 30 augustus), de vaste collecties « Maskers uit de hele wereld » and het Interpretatie Centrum over het Carnaval van Binche.

MASKER & ONTSMETTINGSGEL:Hetdragen van een mondmaskeris verplichtgedurende het hele bezoek. Wij raden onze bezoekers dus aan hun eigen masker mee te brengen. Als u geen masker meebrengt, krijgtu een stofmasker van ons. Aan de inkom en de uitgang is ontsmettingsgel ter beschikking dat verplichtend moet gebruikt worden.

BETALING TICKETS & MUSEUMWINKEL: Betaling van de ticketsis alleen met bankkaart (bancontact)mogelijk. Onze museumwinkelis eveneens open en de betalingsregels zijn dezelfde.

ONTHAALPERSONEEL: Wij zijn natuurlijk blij u weer te kunnen verwelkomen. Nochtans zullen wij streng erop toezien dat deze regels worden nageleefd. Uw veiligheid en die van ons personeel is in het geding.

Ofschoon alle voorzieningen getroffen zijn wat de veiligheid, de zuivering en de desinfectie van de gebruikte ruimten betreft, bliven de Cafeteria en de Garderobe gesloten.

Categorieën: Non classé